Αθλητισμός

Ο Άρης πήρε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό - Σε δύσκολη θέση ο Αλόνσο

Ο Άρης πήρε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό - Σε δύσκολη θέση ο Αλόνσο Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόστασή του από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας- μετά και από τα στραβοπατήματα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ- καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο Άρης συνέχισε τα εξαιρετικά αποτελέσματα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ απομένει το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη νέα απώλεια βαθμών των «πρασίνων», ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μετά το σφύριγμα της λήξης στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποδοκιμάστηκε και σύμφωνα με το ΑΠΕ η ισοπαλία αυτή αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 33ο λεπτό μετά από πάσα του Μπακασέτα ο Τετέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 71ο, ο Μορόν έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με δυνατό σουτ.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (72’ Ουναΐ), Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι (72’ Τζούριτσιτς), Γερεμέγεφ (61’ Ιωαννίδης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ (75’ λ.τρ. Φαμπιάνο), Φρίντεκ (57’ Χουάνκαρ), Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Μάνου Γκαρθία (75’ Νταρίντα), Σίστο (57’ Σαβέριο), Μορόν (83’ Κουάισον).