Αθλητισμός

Super League: Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή σε δύο λεπτά, 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Super League: Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή σε δύο λεπτά, 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Άρης έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άλλη μια έκπληξη επιφύλαξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League: ο ΟΦΗ, με ανατροπή, επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-0) και ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-1), ο οποίος έμεινε πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με το φάουλ που εκτέλεσε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Όμως, ο Άρης έκανε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά.

Αρχικά ο Ταξιάρχης Φούντας ισοφάρισε στο 77ο λεπτό και στο 79ο ο Έντι Σαλσίδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 και να χαρίσει τη νίκη στον ΟΦΗ, την πρώτη με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στην Τούμπα, στο ματς που ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρακολούθησε από σουίτα του γηπέδου- καθώς είναι τιμωρημένος- ενώ ο Τζιανπάολο Καστορίνα εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στον πάγκο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ (80' Μπάμπα), Σβαμπ (76' Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ (76' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67' Τάισον), Τισουντάλι (67' Μπράντον).

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63' Γκονζάλες), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (63' Μπάκιτς), Καραχάλιος, Φούντας (87' Νέιρα), Αποστολάκης (63' Ριέρα), Σενγκέλια, Γιουνγκ (74' Σαλσίδο).

Μόνος πρώτος ο Άρης στη βαθμολογία

Μετά την 9η αγωνιστική της Super League, ο Άρης είναι μόνος στην κορυφή με 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.

Τρίτη είναι η ΑΕΚ με 15 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός που είναι τέταρτος στη βαθμολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά και τη σημερινή ισοπαλία βρίσκεται στην 8η θέση με 13.

vathmologia_7c6c0.png