Auto - Moto

Ποια είναι η Lynk & Co που πάτησε Ελλάδα;

Ποια είναι η Lynk & Co που πάτησε Ελλάδα;
Η Κινεζική Lynk & Co αποτελεί μια παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που δημιουργήθηκε ως κοινή επιχείρηση μεταξύ της Geely Auto Group και της Volvo Car Group, με στόχο να αμφισβητήσει την καθιερωμένη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας νέας γενιάς παγκοσμίως συνδεδεμένων καταναλωτών.

Με μοναδική γλώσσα σχεδίασης, προϊόντα και υπηρεσίες, η Lynk & Co προτάσσει μια εναλλακτική στις λύσεις αστικής κινητικότητας.

Εντός συνόρων τώρα, η Lynk & Co Hellas παρουσιάζει το στρατηγικό της πλάνο για την επέκταση και προώθηση του brand στην ελληνική αγορά, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και σημείων επισκευών και συντήρησης σε όλη τη χώρα.

Το πρώτο ορόσημο αυτής της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης είναι το πρώτο Lynk & Co Space στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι, προσφέροντας στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία του brand Lynk & Co.

Για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, η Lynk & Co ανακοίνωσε τις παρακάτω συνεργασίες:

Α. Παντόπικος Ε.Π.Ε.,Ιερά Οδό 155, Αιγάλεω ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales

PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ,16ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2, Κηφισιά ως Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Aftersales

Η Παντόπικος Α.Ε., στην Ιερά Οδό 155, θα λειτουργεί και ως σημείο πώλησης σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη από την επιτυχημένη φήμη της ως επισκευαστής. Αυτή η εξέλιξη στον τομέα των πωλήσεων αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Παντόπικος στο δίκτυο της Lynk & Co, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη διαρκή δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξειδίκευσης προς τους πελάτες της.

Επιπλέον, η Lynk & Co Hellas ανακοινώνει την πρώτη της συνεργασία με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. η οποία αναλαμβάνει ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales στα Ιωάννινα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της Lynk & Co στην ελληνική αγορά και ενισχύει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή της Ηπείρου.

Η MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσης επίσημο σημείο πώλησης των brands όπως Volvo, Kia, Jeep, Opel, Alfa Romeo, Fiat, Hyundai και Citroen. Με ισχυρή φήμη στον τομέα των υπηρεσιών αυτοκίνησης της Βόρειας Ελλάδας, ευελπιστεί να τονώσει πλέον περαιτέρω το όνομά της μέσω της συνεργασίας της με την νεοφερμένη Lynk & Co.

NETWORK