Διεθνή

Ιταλία: Επιχειρηματίας χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της άστεγο που της έκλεψε την τσάντα (βίντεο)

Ιταλία: Επιχειρηματίας χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της άστεγο που της έκλεψε την τσάντα (βίντεο) Φωτογραφία: FACEBOOK
Αφού χτύπησε τρεις φορές με το αυτοκίνητό της τον άστεγο, πήρε την τσάντα της και έφυγε.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Τοσκάνη όταν μία Ιταλίδα επιχειρηματίας τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της ένα 45χρονο άστεγο Αλγερινό μετανάστη, ο οποίος λίγο νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα έξω από εστιατόριο.

Η επιχειρηματίας εντόπισε τον άστεγο στον δρόμο, λίγα λεπτά αφότου της είχε κλέψει την τσάντα και τον χτύπησε τρεις φορές με το αυτοκίνητό της, αφήνοντάς τον σε ημιθανή κατάσταση στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια πήρε την τσάντα της και έφυγε.
Την τραγική σκηνή βιντεοσκόπησαν κλειστές κάμερες ασφαλείας, οι εικόνες των οποίων επέτρεψαν, στη συνέχεια, στις αρχές να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν» είπε στην απολογία της η 65χρονη.

Στην Ιταλία, η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και μεγάλη δημόσια συζήτηση για το μέχρι ποιου σημείου μπορεί να οδηγήσουν πρωτοβουλίες με στόχο την αυτοδικία.

{https://www.youtube.com/watch?v=PMsAeR5z2NY}

{https://www.facebook.com/salviniofficial/posts/pfbid0yQbTmCMQkxUmN5Fw1maUxVguDrPFN6yQbjW4wGKt3yuHwJuRmV57ENg5vKTvQpJyl}