Auto - Moto

Η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα Επίσημος Συνεργάτης της LYNK & CO στην Ελλάδα!

Η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα Επίσημος Συνεργάτης της LYNK & CO στην Ελλάδα!
Η συνεργασία αφορά σε πωλήσεις & service και αναδεικνύει τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας προς την ανάπτυξη ενός multi-brand σχήματος τα επόμενα χρόνια.

Ένα ακόμη κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην πολυετή παρουσία της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα Α.Ε στην Ελληνική Αγορά Αυτοκινήτου.

Μετά από 27 χρόνια ποσοτικών και ποιοτικών διακρίσεων στο δίκτυο της Mercedes-Benz (1οι σε όγκο πωλήσεων για 12 συνεχή χρόνια | ομάδα πωλήσεων με αλλεπάλληλα βραβεία BEST DEALER | υψηλότατες αξιολογήσεις πελατών μέσω 5-Star Rater) & αναλύοντας τις υπάρχουσες ευκαιρίες στον κλάδο, η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα Α.Ε επενδύει στρατηγικά στο νεοσύστατο δίκτυο της LYNK & CO στη χώρα.

Τα οχήματα της LYNK & CO είναι σχεδιασμένα στη Σουηδία, με τεχνολογία από τη VOLVO & κατασκευάζονται στα υπερσύγχρονα εργοστάσια της Geely στην Κίνα.
Αυτό αναγνωρίστηκε ως συγκριτικό πλεονέκτημα -σε σχέση με τις υπόλοιπες Κινέζικες μάρκες- από το management της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα και με μεγάλη σιγουριά, η εταιρία γρήγορα θα αναπτύξει δίκτυο σημείων στην Αττική.

«Με ένα test-drive θα το αναγνωρίσουν και οι πελάτες..» σχολιάζει ο Εμπορικός Διευθυντής της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα, κος Νίκος Ιωάννου.

«Με ισχυρή δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σύγχρονες, αξιόπιστες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε μια νέα γενιά πελατών..» σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα, κος Αντώνης Κουτσουμάρης.

«Με επενδυτική διάθεση για ανάπτυξη των πωλήσεων, που θα μας οδηγήσει σε σταθερούς ρυθμούς ενίσχυσης της κερδοφορίας τα επόμενα 3-5 χρόνια..» σχολιάζει ο Οικονομικός Διευθυντής της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα, κος Γιάννης Καραβίας.

Οι πωλήσεις για το 2024 θα επικεντρωθούν στο μυώδες Plug-In Hybrid C-SUV, LYNK & CO 01, που στηρίζεται στην πλατφόρμα CMA της Volvo.

Το 2025 θα είναι διαθέσιμα ακόμη δύο (2) μοντέλα, το αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV LYNK & CO 02 και το Plug-In Hybrid D-SUV LYNK & CO 08.

Τα οχήματα εισάγονται στην Ελλάδα από την LYNK & CO Hellas, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου SEEAG.