Auto - Moto

Διαγωνισμός στο TikTok: Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με τη νέα Ford Mustang Dark Horse στην Auto Athina 2024

Διαγωνισμός στο TikTok: Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με τη νέα Ford Mustang Dark Horse στην Auto Athina 2024
Πώς μπορείτε να κάνετε εκδρομή με τη νέα Ford Mustang Dark Horse.

Η Ford διοργανώνει έναν καινοτόμο διαγωνισμό στο TikTok, με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024: οι νικητές θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με τη θρυλική Mustang Dark Horse.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να γυρίσουν ένα βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρουν στο περίπτερο της Ford στην Auto Athina 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo.

ford2_1_29450.jpg

ford2_2_8acae.jpg

«Μπείτε στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο, παρουσιάστε το αυτοκίνητο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάτε μία εκδρομή μαζί του», αναφέρει η Ford για τον διαγωνισμό.

ford4_ab4b5.png

ford4_ef1cd.jpg

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να «ανεβάσουν» το βίντεο στο TikTok, με το hashtag #DarkHorseAutoATH. Οι έξι πιο δημοφιλείς συμμετοχές-αναρτήσεις θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τη θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι νικητές θα απολαύσουν μια εκδρομή ως συνεπιβάτες σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου.

@darkhorseautoath Μάθε περισσότερα εδώ ⬇️ 1. Έλα στην AutoAthina 2024, στο Metropolitan Expo, και γύρισε ένα βίντεο με τη νέα Ford Mustang Dark Horse που θα βρεις στο περίπτερο της Ford Motor Hellas! 2. Ανακάλυψε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν πάνω στο αυτοκίνητο, παρουσίασε το αυτοκίνητο με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θες να πας μία εκδρομή μαζί του. 3. Ανέβασε το βίντεό σου στο TikTok, πρόσθεσε το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζήτησε από τους φίλους σου να σε υποστηρίξουν με likes για να πας στην εκδρομή. 4. Προσοχή: Τα «μπιπ» απαγορεύονται ? Οι Έξι νικητές με τα περισσότερα likes κερδίζουν μία κυριακάτικη βόλτα με οδηγό μέσα στην καινούρια Ford Mustang Dark Horse. *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις Link in Bio* #darkhorse #autoathina #DarkHorseAutoATH #fordmustangdarkhorse @Auto Athina 2024 #CapCut ♬ original sound - DarkHorseAtAutoAthina

NETWORK