Επιχειρήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Διαμερίσματα και ακίνητα σε νέα δημοπρασία

Τράπεζα Πειραιώς: Διαμερίσματα και ακίνητα σε νέα δημοπρασία
Νέα λίστα με ακίνητα που θα βγουν σε ηλεκτρονική δημοπρασία έχει αναρτήσει η Τράπεζα Πειραιώς στην ειφδική ιστοσελίδα δημοπράτησης ακινήτων properties4sale.gr

Η νέα ηλεκτρονική δημοπρασά θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου 2017 και ήδη η ανάρτηση των νέων ακινήτων ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουν αναρτηθεί 19 ακίνητα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στην ιστοσελίδα του properties4sale.gr προσφέρονται προς πώληση μια ευρεία γκάμα από ακίνητα. Τα ακίνητα πωλούνται μέσω διαδικασίας online δημοπρασίας

Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας προκειμένου η αγορά να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οποιαδήποτε έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α.

Τα ακίνητα προσφέρονται προς πώληση πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην Τιμή Άμεσης Αγοράς πατώντας το κουμπί «Αγοράστε τώρα». Η τιμή αυτή είναι μη διαπραγματεύσιμη.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε πριν από τη δημοπρασία, και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να επισκεφθείτε το ακίνητο και να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένου του Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Αφού έχετε επισκεφθεί το ακίνητο, θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας στη δημοπρασία πατώντας την «Υποβολή αιτηματός συμμετοχής» σε οποιαδήποτε σελίδα ακινήτου. Θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της δημοπρασίας, έτσι ώστε να εγκριθεί πριν την έναρξή της.

Αφού εγκριθεί η συμμετοχή σας και μετά την εκκίνηση της δημοπρασίας μπορείτε να υποβάλετε μια προσφορά ορίζοντας το ποσό της και πατώντας το κουμπί «Προσφορά» στη σελίδα του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε. Η προσφορά σας θα πρέπει να υπερβαίνει την «Τρέχουσα προσφορά» τουλάχιστον κατά το ποσό του «Βήματος προσφοράς» που αναφέρεται στη σελίδα του ακινήτου.

Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την αγορά του ακινήτου. Αν έχετε υποβάλει αίτηση δανείου, θα πρέπει να έχει εγκριθεί πριν την υποβολή της προσφοράς σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαθέσετε τα κεφάλαια εντός μιας εβδομάδας από τη στιγμή που η Τράπεζα αποδεχθεί την προσφορά σας. Eπίσης, θα πρέπει να διαθέσετε τα ιδία κεφάλαια που απαιτούνται για την καταβολή της προκαταβολής μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη λήξη της δημοπρασίας.

δειτε εδώ την λίστα με τα ακίνητα