Επιχειρήσεις

ΕΡΤ: Ρεκόρ χθες με 51,2% τηλεθέαση στους μαθητές!

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Ρεκόρ χθες κατέγραψε η τηλεθέαση στην ΕΡΤ για τους μαθητές αφού έκανε 51,2% η πρεμιέρα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας.

Η τηλεθέαση αυτή αντιστοιχεί σε περισσότερα από 125.000 μαθητές του δημοτικού σχολείου οι οποίοι παρακολούθησαν την ΕΡΤ και συγκεκριμένα τη νέα εκπαιδευτική εκπομπή που μεταδίδεται καθημερινά στις 10 το πρωί. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το πρόγραμμα δεν το παρακολούθησαν μόνο οι μαθητές αλλά και χιλιάδες μεγάλοι, με το μέσο μερίδιο στο γενικό κοινό να φτάνει στο 11,2%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, στα παιδιά ηλικίας 4-14 ετών το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε το 51,2% και στις ηλικίες 4-17 το 49,5%, ενώ εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά και των γονέων, -κυρίως των πατεράδων- που, ως φαίνεται, παρακολούθησαν με τα παιδιά τους τα πρώτα τηλεοπτικά μαθήματα γλώσσας, ιστορίας και φυσικής. Είναι ενδεικτικό ότι στους άνδρες ηλικίας 25-44 η μέση τηλεθέαση έφτασε στο 28,7% και στις γυναίκες το 15,5%, ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας –έστω για ένα λεπτό- το παρακολούθησαν 588.313 πολίτες.

Σήμερα τα μαθήματα συνεχίστηκαν με μαθηματικά και φυσική για τους μαθητές της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης, ενώ αύριο στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας εντάσσεται και το μικρό δημοτικό με μαθήματα γλώσσας για τους μαθητές της Β δημοτικού και μαθηματικά επανάληψης για όλες τις τάξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ξενοδοχείο κλειστό αλλά πουλήθηκε 900 εκατ. ευρώ!

Μασούτης: Το μπόνους που θα πάρουν οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ!

Κορονοϊός: Έτσι θα διατηρήσετε τα μάτια σας υγιή