Life

Aποχωρήσεις από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή

Aποχωρήσεις από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή
«Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή», είπε η Ναταλία Γερμανού

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έριξε σήμερα αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές και η Ναταλία Γερμανού αποχαίρετησε τους συνεργάτες της που δεν θα επιστρέψουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα που όπως ανακοίνωσε η κεντρική παρουσιάστρια ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με την εκπομπή.

Η Ναταλία Γερμανού έριξε αυλαία και αποχαιρέτησε Νικόλιζα και Πανόπουλο

Στα τελευταία της λόγια πριν το φινάλε, η παρουσιάστρια θέλησε με θερμά λόγια να ευχαριστήσει αρχικά τους δύο συνεργάτες της, Εβελίνα Νικόλιζα και Δημήτρη Πανόπουλου, που αποχωρούν από την εκπομπή και στη συνέχεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε ολόκληρη την ομάδα της και κυρίως στους τηλεθεατές για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και τη φετινή σεζόν

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε: «Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι το κενό των δύο συνεργατών της θα καλυφθεί με νέες παρουσίες στην εκπομπή!