Επιχειρήσεις

Κίνηση έκπληξη από γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, ξεκινάει το delivery

Κίνηση έκπληξη από γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, ξεκινάει το delivery
Μια κίνηση - έκπληξη, που αποτελεί το επόμενο βήμα, κάνει διάσημο εστιατόριο της Αθήνας.

Μια κίνηση έκπληξη ετοίμασε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, που παρά το διάσημο όνομά του, αποφάσισε να μπει στο delivery, ακολουθώντας την τάση των καιρών, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει να παραγγείλει σπίτι, παρά να καθίσει σε εστιατόριο, λόγω κορονοϊού.

«Μέσα στον Ιούλιο ξεκινάμε το delivery των προϊόντων μας μέσω της Wolt», σημειώνει ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens, στο FnB Daily. Ο ίδιος επισημαίνει πως, «μέσω αυτής της κίνησης προετοιμαζόμαστε για ένα ενδεχόμενο δεύτερο lockdown και απαντάμε στο trend των καιρών, που θέλει τους καταναλωτές να τρώνε περισσότερο στο σπίτι».

Όπως τονίζει ο κ. Τσαμτσουκάκης, «βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με το e-food, προκειμένου από Σεπτέμβριο να ξεκινήσουμε συνεργασία και μαζί του». Το delivery της εταιρείας θα καλύπτει το κέντρο της Αθήνας σε πρώτη φάση, ενώ αργότερα θα επεκταθεί και στα προάστια της πρωτεύουσας. To menu, που θα προσφέρεται, είναι παρόμοιο με αυτό του φυσικού καταστήματος.

Όπως τονίζει ο general manager της εταιρείας, όταν πρωτοάνοιξαμε η κίνηση ήταν αρκετά πεσμένη και δραματική, ωστόσο παρατηρεί πως πλέον επανερχόμαστε δειλά - δειλά σε μία κανονικότητα. Ο ίδιος απεύχεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown, το οποίο θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει και υπογραμμίζει πως το κλειδί για την προσέλκυση πελατών είναι η ποιότητα του φαγητού σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.