Ελλάδα

Τι ώρα θα βρέξει σήμερα στην Αθήνα

Τι ώρα θα βρέξει σήμερα στην Αθήνα
Με βροχές θα κυλήσει και η σημερινή μέρα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας. Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος για την Αθήνα.

«Στην Αθήνα και σήμερα θα βρέξει. Η βροχή θα ξεκινήσει το μεσημέρι - απόγευμα αλλά τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα από χτες» είπε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Όπως είπε τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά και μικρότερης έντασης σε σχέση με εχτές όπου οι μπόρες ήταν έντονες σε πολλές περιοχές. 

Την ίδια απόψη έχει και μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκη όπου σήμερα μίλησε για το ενδεχόμενο βροχής στην Αττική. Συγκεκριμένα είπε ότι στην Αττική η μέρα θα κυλήσει με εναλλαγές συννεφιάς με ηλιοφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται το απόγευμα να δούμε κάποιες μπόρες ιδιαίτερα στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού.

«Δεν δείχνει τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, οι άνεμοι έως 6 μποφόρ και ο υδράργυρος μέχρι 28 βαθμούς Κελσίου» ανέφερε.

Και το προγνωστικό μοντέλο windy δείχνει βροχές σε πολλές περιοχές της Αττικής, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ενδεχόμενο καταιγίδας ή μπόρας. Σύμφωνα λοιπόν με το windy, βροχή φαίνεται πως θα πέσει από νωρίς το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Αττικής όπως Μαρούσι, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Σπάτα, Παιανία, Κορωπί, Γραμματικό, Καπανδρίτι και αλλό. 

Δείτε την σχετική φωτογραφία από το windy

windy38_8db70.jpg