Επιχειρήσεις

Ανοίγουν τα efood local και με 24ωρη λειτουργία, που θα ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα

Ανοίγουν τα efood local και με 24ωρη λειτουργία, που θα ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα
Νέο περιβάλλον δημιουργείται στη λιανική πώληση με την είσοδο της efood στον χώρο τον μίνι μάρκετ.

Χθες Τρίτη ανακοίνωσε τη δημιουργία καταστημάτων με την επωνυμία efood local. Αν και η «κάθοδος» στο φυσικό δίκτυο δεν είναι κάτι καινούργιο για την Efood.

Χθες Τρίτη ανακοίνωσε τη δημιουργία καταστημάτων με την επωνυμία efood local. Αν και η «κάθοδος» στο φυσικό δίκτυο δεν είναι κάτι καινούργιο για την Efood -σ.σ. Με την εξαγορά του ομίλου Μούχαλη απέκτησε το δίκτυο καταστημάτων Kiosky's Convenience Stores που διαθέτουν 51 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια- τα efood local αποτελούν μια διαφορετική πρόταση για την εταιρεία delivery.

Το νέο concept θα δώσει έμφαση στο φαγητό, με κύρια στοιχεία του καταστήματος τη γωνιά του καφέ και τη ζεστή γωνιά, ενώ παράλληλα θα διαθέτει κατηγορίες προϊόντων, όπως κάβα, καπνικά και είδη mini market, κυρίως τρόφιμα και snacks.

Η efood local ξεκινά αρχικά με 2 καταστήματα ενώ 2-3 ακόμη πρόκειται να ανοίξουν μέχρι το τέλος του έτους θα έχει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, με βάση το μοντέλο που λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα ευκολίας ενώ κάποια εξ αυτών θα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως.

Σε πρώτη φάση το δίκτυο θα αναπτυχθεί στην Αθήνα ενώ η περαιτέρω επέκτασή του θα γίνει με το μοντέλο του franchise.