Επιχειρήσεις

HELLENiQ ENERGY: Επιβραβεύει τους άριστους απόφοιτους λυκείου για το 2024

HELLENiQ ENERGY: Επιβραβεύει τους άριστους απόφοιτους λυκείου για το 2024
Το «Proud of Youth» απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2023-2024

Η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά τους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Από το 2009, ο Όμιλος έχει βραβεύσει συνολικά 4.614 άριστους μαθητές και μαθήτριες από Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Το «Proud of Youth» απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2023-2024 και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και του Δήμου Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023, η HELLENiQ ENERGY θα επιβραβεύσει και τους αριστούχους απόφοιτους από την περιοχή αυτή.

Με το Πρόγραμμα «Proud of Youth», η HELLENiQ ENERGY αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των μαθητών, παρέχοντάς τους χρηματικά βραβεία για τα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024, στον σύνδεσμο: https://studentsawards.helleniqenergy.gr/

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

- Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου 2024

- Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

- Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους επιλέξιμους δήμους

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή της HELLENiQ ENERGY, με τον τελικό κατάλογο των δικαιούχων να ανακοινώνεται στις 26 Αυγούστου 2024 στην ιστοσελίδα https://studentsawards.helleniqenergy.gr/ και στον ιστότοπο του Ομίλου https://www.helleniqenergy.gr.