Επιχειρήσεις

Διεθνής Διάκριση του O/Purist με Ασημένιο Βραβείο στο Spirits Selection Awards by CMB

Διεθνής Διάκριση του O/Purist με Ασημένιο Βραβείο στο Spirits Selection Awards by CMB
Πρόκειται για έναν θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει κορυφαίες ετικέτες από ολόκληρο.

Το O/Purist κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς αξιολόγησης αποσταγμάτων παγκοσμίως.

Πρόκειται για έναν θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει κορυφαίες ετικέτες από ολόκληρο τον κόσμο ενώ οι κριτές που καλούνται να απονείμουν τα βραβεία είναι υψηλού επιπέδου και βαθμολογούν βάση αυστηρών προτύπων γεύσης και ποιότητας.

Η επιτυχία του O/Purist σε αυτόν τον διαγωνισμό ενισχύει τη θέση του ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία του, χάρη στη μοναδική διαδικασία της απόσταξης, καθώς μετά την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου, μια επιπλέον απόσταξη σε χάλκινο άμβυκα ποτοποιίας με ελληνικά βοτανικά και μπαχαρικά παράγει ένα μοναδικό spirit για το bar, με πολύπλοκο χαρακτήρα που αναδεικνύεται μέσα σε cocktail αλλά απολαμβάνεται και σκέτο.

1_55869.jpeg

Το O/Purist δημιουργήθηκε από δέκα κορυφαίους Έλληνες bartenders με στόχο να προωθήσει τη σύγχρονη εκδοχή του τσίπουρου, διατηρώντας παράλληλα τις παραδοσιακές του ρίζες.
Παράγεται με σεβασμό στη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας απόσταξη από στέμφυλα και μειώνοντας το ενεργειακό του αποτύπωμα.
Η ομάδα του O/Purist αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Κώστα Ιγνατιάδη, Δημήτρη Κιάκο, Άρη Μακρή, Μάρφη Μπαλή, Γιάννη Πέτρο Πετρή, Θάνο Προυναρούς, Θοδωρή Πύριλλο, Νίκο Ταχμάζη, Χρήστο Χουσέα.

Ο/PURIST  Διπλής απόσταξης, 42 % Alc.Vol
www.o-purist.com
Instagram: opurist_gr
Facebook: O/purist