Ελλάδα

Γενικά αίθριος ο καιρός με συννεφιά στα ηπειρωτικά

Γενικά αίθριος ο καιρός με συννεφιά στα ηπειρωτικά Γενικά αίθριος ο καιρός με συννεφιά στα ηπειρωτικά
Λίγη συννεφιά προβλέπεται στα ηπειρωτικά την Τετάρτη, η οποία στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία θα είναι παροδικά αυξημένη, με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά 4-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 35 βαθμούς, στα δυτικά τους 3, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 και στο Αιγαίο τους 31-33 βαθμούς Κελσίου.

H Αττική θα έχει ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.