Ελλάδα

Θρήνος στην Κρήτη για τον 61χρονο Γιάννη: Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Θρήνος στην Κρήτη για τον 61χρονο Γιάννη: Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες Φωτογραφία: ekriti.gr
Ο πρώην αστυνομικός ένιωσε αδιαθεσία, αγροτικό σταμάτησε να τον βοηθήσει και η νταλίκα έπεσε πάνω τους. Δύο συλλήψεις.

Πρώην αστυνομικός είναι το θύμα του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 61χρονος Γιάννης την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένα διερχόμενο αγροτικό που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο συνταξιούχο αστυνομικό.

troheo_1_0d4d4.jpeg

troheo_1_ffdac.jpg

troheo_2_e1674.jpeg

Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας- κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρέσυρε μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή. Ο 61χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από την νταλίκα ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.

Το cretalive.gr επισημαίνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό. Τα τελευταία χρόνια, πριν τη συνταξιοδότησή του, υπηρετούσε στο Τμήμα Μεταγωγών, κάνοντας υπηρεσίες στα Δικαστήρια και κυρίως στο Εφετείο.

{https://www.youtube.com/watch?v=wj6Oi2Yv-IA}

Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί τόσο ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού όσο και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου.