Ελλάδα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους

Δήμος Θεσσαλονίκης: Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους
Σε διανομή προϊόντων, θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, από ώρα 9:00 έως 14:00, στο Περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Επιπρόσθετα στους δικαιούχους του Προγράμματος, θα διανεμηθούν πορτοκάλια και μανταρίνια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 921/2016 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, της ΥΑ με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3630/87095/2016 και της Υ.Α. αριθμ. Πρωτοκόλλου 4148/99295/2016 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).
Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα διανομής.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν αυτοπροσώπως .