Ελλάδα

Το ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στηρίζει τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων

Το ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στηρίζει τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων
Δύο χιλιάδες μπουφάν και αδιάβροχα προσέφερε το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, σε μία κίνηση στήριξης του κοινωνικού έργου που επιτελείται στις δομές του δήμου Αθηναίων.

«Η εμπιστοσύνη που δείχνουν μεγάλοι οργανισμοί, ιδρύματα, φορείς αλλά και πολλοί ιδιώτες στην προσπάθεια του δήμου Αθηναίων να ενισχύσει χιλιάδες ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την κρίση δεν αποτελεί τιμή αλλά και πολύ μεγάλη ευθύνη» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και ευχαριστώντας την κυρία Βαρδινογιάννη για την προσφορά του Ιδρύματος, σημείωσε ότι κύριο μέλημα είναι η προσφορά βοήθειας με αξιοπρέπεια, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία.     

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων κυρία Ελένη Κατσούλη, «τα ρούχα έχουν αρχίσει ήδη να διοχετεύονται στους δικαιούχους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, που ενισχύει 26.000 άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, μεταξύ των οποίων 5.500 παιδιά.