Ελλάδα

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους
Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας θα διανείμει την προσεχή Τρίτη 21/03/2017, Τετάρτη 22/03/2017, Πέμπτη 23/03/2017 από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. είδη παντοπωλείου  και νωπά προϊόντα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους»  ΤΕΒΑ-FEAD.

ΠΡΟΣΟΧΗ

    Η διανομή θα πραγματοποιηθείαποκλειστικά και μόνοτις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Τρίτη 21/03/2017, Τετάρτη 22/03/2017, Πέμπτη 23/03/2017 από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

    Οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί με μήνυμα (sms) για την ακριβή ημέρα που πρέπει να προσέλθουν.

    Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στοΚέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου - Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο).

    Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ' όπου προκύπτει τοΑΜΚΑτου και τηςΑστυνομικής Ταυτότητας.

    Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.

    Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

    Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαβίλη & Πυθαγόρα (Περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), ή στο http://www.kordelio-evosmos.gr/ , ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2310 558 505.