Ελλάδα

Νέα διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Παύλου Μελά

Νέα διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Παύλου Μελά
2.080 οικογένειες - δικαιούχοι του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, παρέλαβαν τρόφιμα μη νωπά το διήμερο 6 και 7 Απριλίου 2017, σε μια διαδικασία που υλοποίησαν η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι δικαιούχοι παρέλαβαν για 4.700 συνολικά μέλη οικογενειών, από δύο σακούλες για κάθε μέλος της οικογένειάς τους οι οποίες περιείχαν 16 διαφορετικά προϊόντα (ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα, ελαιόλαδο, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, ηλιέλαιο, δημητριακά, κοτόσουπα, μαρμελάδα, κομπόστα, μέλι, ελιές).

Μικρό μέρος της παραπάνω ποσότητας που δεν δόθηκε, γιατί δεν προσήρθαν όλοι οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, προσφέρθηκε στις ενορίες του Δήμου Παύλου Μελά, προκειμένου να διανεμηθεί μέσω των συσσιτίων τους.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Διανομή μη νωπών τροφίμων και κρεατικών την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017

Η Π.Ε. Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (δυτικό τμήμα) σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά, θα μοιράσει την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017 και ώρες 09.00 – 14.00, τρόφιμα μη νωπά και κρεατικά σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος (ΤΕΒΑ).

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει από το Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Καραολή & Δημητρίου 3 και Λευκωσίας (όπισθεν Δημαρχείου, Σταυρούπολη).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι από δύο σακούλες για κάθε μέλος της οικογένειάς τους οι οποίες περιέχουν 16 διαφορετικά προϊόντα καθώς και από 1 κιλό μοσχαρίσιο και 1 κιλό χοιρινό κρέας, συνολικό βάρος 16 κιλά.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μαζί τους την ταυτότητά τους και το έντυπο με τα ΑΜΚΑ της οικογένειάς τους που τους δόθηκε στις προηγούμενες διανομές.

Άτομα ηλικιωμένα, με προβλήματα υγείας καθώς και άτομα που αδυνατούν να προσέλθουν, μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μέσω κάποιου συγγενή με την ταυτότητα του δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 2310 020167, 2310 020160.