Ελλάδα

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Τρόφιμα του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Τρόφιμα του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους
Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, θα διανείμει την προσεχή Τετάρτη 24/05/2017 και Πέμπτη 25/05/2017 από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. είδη παντοπωλείου και νωπά προϊόντα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ-FEAD.

Αριθμοί προτεραιότητας θα μοιράζονται από τις 07:30.

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

α/α

Είδος

Κιλά

1

ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Α' ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΜΑΖΑ

2

2

ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΜΑΖΑ

0,8

3

ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΣΕ ΙΣΟΜΕΡΕΙΣ ΦΕΤΕΣ ~ 20 γρ.

1

Κιλά ανά ωφελούμενο

3,8

ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

α/α

Είδος

Λίτρα

1

Ο∆ΟΝΤΟΚΡΕΜΑ Συσκευασία 100 ml

0,6

2

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

6

3

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

6

4

ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ

3

5

ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ

6

Λίτρα ανά αίτηση

21,6

Οι ποσότητες των παραπάνω ειδών είναι ανάλογες με τον αριθμό των εγκεκριμένων μελών σε κάθε αίτηση όπως κατατέθηκε το 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η διανομή θα πραγματοποιηθείαποκλειστικά και μόνοτις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν (Τετάρτη 24/05/2017 και Πέμπτη 25/05/2017 από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί με ηχητικό μήνυμα για την ακριβή ημέρα που πρέπει να προσέλθουν.
Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στοΚέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου - Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούριο Κοινωνικό Παντοπωλείο).
Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου ή του βιβλιάριου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ' όπου προκύπτει τοΑΜΚΑτου και τηςΑστυνομικής Ταυτότητας.
Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.
Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο και Αστυνομική Ταυτότητα.
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου ή του ΑΜΚΑ τους και τηςΑστυνομικής Ταυτότητας.