Ελλάδα

Δεν καταθέτει ακόμη ο Λουκάς Παπαδήμος

Δεν καταθέτει ακόμη ο Λουκάς Παπαδήμος
Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ο Λουκάς Παπαδήμος για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του. Στο μεταξύ, οι έρευνες για την πορεία που ακολούθησε το τρομοδέμα δείχνουν ότι ταχυδρομήθηκε από άγνωστο στο Κολωνάκι, στις 23 Μαΐου

Την Τετάρτη βρέθηκε στο Κέντρο Διαλογής Αλληλογραφίας στο Κρυονέρι και από εκεί εστάλη στο σπίτι του κ. Παπαδήμου, στο Ψυχικό, όπου παρέμεινε στο πεζοδρόμιο για 24 ώρες λόγω έλλειψης χώρου. Την περασμένη Πέμπτη κατατέθηκε προς εξέταση στη Βουλή, αλλά ο αρμόδιος υπάλληλος δεν βρισκόταν στο ειδικό x-ray μηχάνημα.

¨Εν τω μεταξύ ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή για τον έλεγχο της εισερχόμενης αλληλογραφίας και των ταχυδρομικών δεμάτων. Στη εξής όλα θα ελέγχονται διπλά, τόσο από το Κεντρικό Φυλάκιο επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όσο και από τις υπόλοιπες πύλες εισόδου. Όσον αφορά την εισερχόμενη αλληλογραφία μέσω ΕΛΤΑ, αυτή θα περνάει από μεικτό συνεργείο της υπηρεσίας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών αστυνομικών σκύλων, καθώς και από μηχάνημα XRAY, δύο φορές την ημέρα, αντί μίας που ίσχυε έως σήμερα.