Ελλάδα

Στο νοσοκομείο Λάρισας επεστράφη ο κλεμμένος εξοπλισμός

Στο νοσοκομείο Λάρισας επεστράφη ο κλεμμένος εξοπλισμός
Τα συγχαρητήριά του στην ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό των κλεμμένων ιατρικών εξαρτημάτων, αλλά και για την επιστροφή τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, εξέφρασε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σε συνέντευξή του.

Τόνισε πως πρόκειται για μια διεθνή σπείρα που έχει δραστηριότητα σε τουλάχιστον 11 χώρες, σημειώνοντας πως «είναι σημαντική η επιτυχία της αστυνομίας», καθώς «δέχθηκε συγχαρητήρια από επτά αστυνομίες των κρατών που είχαν πέσει θύματα των αντίστοιχων κλοπών».

Μεταξύ άλλων ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου τόνισε πως ο ιατρικός εξοπλισμός, ένα κολονοσκόπιο και ένα γαστροσκόπιο που είχε κλαπεί επέστρεψε πίσω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ενώ αναμένεται να επιστραφούν και άλλα δύο μηχανήματα.

Τέλος σημείωσε πως μετά από εισήγηση του υπουργείου Υγείας ύψους 95.000 ευρώ, προχωράει η διαδικασία διαγωνισμού για την παραλαβή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Τα συγχαρητήριά του στην ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό των κλεμμένων ιατρικών εξαρτημάτων, αλλά και για την επιστροφή τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, εξέφρασε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σε συνέντευξή του. Τόνισε πως πρόκειται για μια διεθνή σπείρα που έχει δραστηριότητα σε τουλάχιστον 11 χώρες, σημειώνοντας πως «είναι σημαντική η επιτυχία της αστυνομίας», καθώς «δέχθηκε συγχαρητήρια από επτά αστυνομίες των κρατών που είχαν πέσει θύματα των αντίστοιχων κλοπών».

Μεταξύ άλλων ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου τόνισε πως ο ιατρικός εξοπλισμός, ένα κολονοσκόπιο και ένα γαστροσκόπιο που είχε κλαπεί επέστρεψε πίσω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ενώ αναμένεται να επιστραφούν και άλλα δύο μηχανήματα. Τέλος σημείωσε πως μετά από εισήγηση του υπουργείου Υγείας ύψους 95.000 ευρώ, προχωράει η διαδικασία διαγωνισμού για την παραλαβή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ