Πολιτική

Νάντια Γιαννακοπούλου: Μεγάλος νικητής το ΠΑΣΟΚ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Μεγάλος νικητής το ΠΑΣΟΚ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η πρώτη δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Άνοιξα έναν δρόμο που σήμερα αποδίδει καρπούς. Θα είμαι μπροστά. Θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες και τις θέσεις μας, για την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοππούλου μετά τα αποτελέσματα της εσωκομματικής διαδικασία των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε λόγο για ένα «Ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του κινήματος με την κοινωνία. Μεγάλη η ευθύνη μας να μην τους απογοητεύσουμε. Να είμαστε ισχυρή και άξια κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές«.
«Σήμερα δρέπουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας, που πρώτη ξεκίνησα μετά τις ευρωεκλογές είπε τονίζοντας ότι μεγάλος νικητής σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ.

Αύριο μετά τις 14 του μήνα το ΠΑΣΟΚ θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση. Έχουμε μία εβδομάδα και το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία και συμβολισμό του, πρόσθεσε.

Έκανε επίσης λόγο για ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων ενώ σημείωσε πως «αισθάνομαι ότι άνοιξα έναν δρόμο, που ήδη αποδίδει καρπούς. Θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή, γιατί αυτό οφείλω», ευχαριστώντας όσους πίστεψαν σε αυτή. Θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες μας», τόνισε.