Ελλάδα

Τα σημειώματα αποκάλυψαν την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Τα σημειώματα αποκάλυψαν την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη
Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες για φωτιά μικρής έκτασης που ξέσπασε στο διαμέρισμα, στην κρεβατοκάμαρα του οποίου εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας άνδρας, 40 ετών, και τα δύο δίδυμα παιδιά του, 8 ετών.

Τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Παίδων» και ο πατέρας τους στο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ωστόσο, λίγο αργότερα γινόταν γνωστό ότι την προανάκριση της υπόθεσης αναλαμβάνει η Αστυνομία -και όχι η Πυροσβεστική- καθώς σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι οδηγούν τις αρχές στο ενδεχόμενο ο πατέρας να προκάλεσε τη φωτιά προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο 40χρονος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων, φέρεται πρόσφατα να είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και φιλοξενούσε τους γιους του για το Σαββατοκύριακο.

oikogeneiaki-tragodia766991.jpg

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε γράψει στον τοίχο του σπιτιού το μήνυμα «Σας βαρέθηκα όλους», ενώ σε άλλο σημείωμα αναφερόταν στον πατριό της συζύγου του: «Τι να την κάνω τη ζωή μου; Δεν αντέχω άλλο. Ασχολήσου με τα δικά σου παιδιά».

Τα παιδιά του υπαξιωματικού βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις. Τα άτυχα αγόρια δεν άντεξαν τους καπνούς που γέμισαν το διαμέρισμα ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Κοραή στη Νέα Σμύρνη. Οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό πυρκαγιάς. Βλέποντας, ωστόσο, τα σημειώματα κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάτι τέτοιο. Έτσι, ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, που κάνει ξεχωριστή έρευνα για το περιστατικό.

oikogeneiaki-tragodia766993.jpg