Ελλάδα

Τα dikaiologitika.gr στην κορυφή με 3.000.000 μοναδικούς επισκέπτες! Ανταποδίδουμε με νέες υπηρεσίες, κορυφαίοι εργατολόγοι απαντούν στα ερωτήματά σου

Τα dikaiologitika.gr στην κορυφή με 3.000.000 μοναδικούς επισκέπτες! Ανταποδίδουμε με νέες υπηρεσίες, κορυφαίοι εργατολόγοι απαντούν στα ερωτήματά σου
Άλλη μία δύσκολη χρονιά έκλεισε με επιτυχία για την μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα στην Ελλάδα που αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για κάθε πολίτη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για τις επισκεψιμότητες, 3.000.000 πολίτες μας εμπιστεύτηκαν κάθε μήνα για την αποκλειστική και έγκυρη ενημέρωσή τους.

Είστε όλοι εσείς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και επιλέγετε τα dikaiologitika.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την πολιτική, τα εργασιακά, την κοινωνική πολιτική, το ασφαλιστικό και την φορολογία.

analitdik.png

Μοναδικό μας όπλο είναι η αξιοπιστία. Στα dikaiologitika.gr δημοσιεύουμε πρώτοι όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις που σας αφορούν. Οι δημοσιογράφοι μας, γνωστοί και με τεράστια εμπειρία στον τομέα που καλύπτουν, σας ενημερώνουν για όλες τις διαδικασίες, τις παγίδες, τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε το κάθε θέμα ξεχωριστά.

Στα dikaiologitika.gr δεν έχουμε συμφέροντα, δεν μας χρηματοδοτεί κανείς, δεν έχουμε δανεισμό από κανέναν και φυσικά δεν υπάρχει κομματική ή άλλη εξάρτηση. Μοναδικοί μας «χρηματοδότες» είστε εσείς και πάνω σε αυτό επενδύουμε για την επόμενη χρονιά.

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά σας και ανοίγοντας μία νέα εποχή αμφίδρομης επικοινωνίας ξεκινάμε νέες υπηρεσίες και συνεργασίες για να δίνουμε περισσότερες λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Από τον επόμενο μήνα κορυφαίοι εργατολόγοι πέραν από την αρθρογραφία τους για θέματα και προβλήματα της επικαιρότητας, θα απαντούν στις ερωτήσεις που θα στέλνετε για να υπάρχει ακόμα πιο έγκυρη αλλά και εξατομικευμένη πληροφόρηση.

Η αρχή γίνεται με τον γνωστό εργατολόγο Γιάννη Καρούζο ο οποίος από τον επόμενο μήνα αξιοποιώντας μία νέα διαδραστική εφαρμογή εντός του dikaiologitika.gr που θα εμφανιστεί στις οθόνες σας το προσεχές διάστημα , θα απαντά στις ερωτήσεις που θα στέλνετε για συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά. Και δεν σταματάμε εκεί. Ειδικοί σε θέματα φορολογίας γιά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις θα απαντούν στα ερωτήματά σας.

Παράλληλα, θα μπορείτε να διαμορφώνετε την θεματική ενότητα της κάθε περιόδου ερωτήσεων και απαντήσεων υποβάλλοντας τις δικές σας προτάσεις.

Η καινοτομία αυτή θα συνεχιστεί και με άλλους κορυφαίους εργατολόγους καθώς και με ειδικευμένους νομικούς και τεχνοκράτες σε άλλα πεδίο όπως η έρευση εργασίας, η φορολογία και η επιχειρηματικότητα.

Ακόμα, τα dikaiologitika.gr ξεκίνησαν νέα ενότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση με την επιμέλεια του έμπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Μανουσακάκη, η οποία θα γίνει βασικός κόμβος γρήγορης και έγκυρης ενημέρωσης για τον τομέα αυτό.

Στόχος μας είναι να έρθουμε ακόμα πιο κοντά και να ενισχύσουμε την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο της αξιοπιστίας και του σεβασμού στην σωστή ενημέρωση. Ετσι ανταποδίδουμε στο ελάχιστο την προτίμησή σας στη δουλειά που κάνουμε και τελικά, εσείς θα διαμορφώνετε την κατεύθυνση της πληροφόρησης με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Εδώ, ότι διαβάζετε είναι είδηση. Τώρα δεν έχετε καμία …δικαιολογία! Μόνο dikaiologitika.gr
Σας ευχαριστούμε