Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα.

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται και σήμερα σε μαθήματα ειδικότητας για τις Πανελλήνιες 2024. Δείτε εδώ όλα τα θέματα.

Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ, στις Πανελλήνιες 2024. Στην προτελευταία τους ημέρα εξέτασης σε πανελλαδικό επίπεδο οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, καλούνται να εξεταστούν σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος «Τεχνολογία Υλικών» πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος «Οικοδομική» πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ» πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος «Ψηφιακά Συστήματα» πατήστε εδώ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους τη Δευτέρα στις 17 Ιουνίου, με τα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεως.

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, οι μαθητές πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ., με την ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2024 να ορίζεται στις 08:30 π.μ.

Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις στα σημερινά μαθήματα ειδικότητας

panellinies 2024 algebra 5183e

Πανελλήνιες 2024: Έρχεται η ώρα για τα Ειδικά Μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου. Παρομοίως, η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2024: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Οι βαθμολογητές βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό στο στάδιο της διαδικασίας για την βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων και όλα κινούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από πλευράς Υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Dnews τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024 αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα στα τέλη του μήνα με δύο ημερομηνίες να θεωρούνται οι επικρατέστερες ήτοι η Παρασκευή 28 Ιουνίου και αν αυτό δεν καταστεί δυνατ΄΄ο τότε αυτομάτως η Δευτέρα 1η Ιουλίου είναι η αμέσως διαθέσιμη. Ενώ τα αποτελέσματα για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με αργότερο την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Οι βάσεις εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό από το Υπουργείο αναμένεται να γίνουν γνωστές εκτός απροόπτου προς τα τέλη Ιουλίου ήτοι Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Ιουλίου.