Ελλάδα

Πέντε συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτήρια των γραφείων της ΕΥΑΘ έχει προγραμματίσει το Σωματείο Εργαζομένων της Εταιρείας από νωρίς το πρωί έως τις 14:00.

Στις 11:00, διαμαρτυρία μποστά στα γραφεία του πρώην ΙΚΑ θα πραγματοποιήσουν μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων, στα πλαίσια απεργίας που έχει κηρύξει για σήμερα 14/3, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, με αίτημα την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και αυξήσεις στα μεροκάματα.

Επίσης στις 11:00 στο δημαρχείο Καλαμαριάς συνταξιούχοι και μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση προκειμένου να βρεθεί στέγη σε κάτοικο της περιοχής που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν προγραμματίσει στις 13:00, συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τους πλειστηριασμούς.

Στις 19:00, σύλλογος της πόλης έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

πηγη:ΑΠΕ