Life

Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό, ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος (Βίντεο)

Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό, ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος (Βίντεο)
Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή της, με αφορμή τα σχόλια για τη Lizzo.

Την έντονη ενόχλησή της για σχόλια που μπορεί να αφορούν την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, τα κιλά του, τα ρούχα του και το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στην εκπομπή της στο Mega προκλήθηκε με αφορμή τα σχόλια που δέχεται η Lizzo σχετικά με την απώλεια κιλών και το αν χρησιμοποιεί το Ozempic για αυτό τον λόγο.

«Δεν οφείλει κανένας σε αυτόν τον πλανήτη κατ’ εμέ να δίνει λογαριασμό και εξηγήσεις για το τι κάνει και πώς το κάνει, όταν δεν ενοχλεί τους άλλους. Προσπαθώ να αποκόβομαι από αυτό το θέμα, γιατί κι εγώ βαριέμαι να με βλέπω σε τίτλους, είναι κουραστικό», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Πάρα πολλούς μήνες τώρα είμαι πάρα πολύ ήσυχη, ούτε το καλοκαίρι “ανέβασα”, που είχα πολλά περιστατικά να σχολιάσω. Όμως, επειδή βλέπω ότι αυτά τα περιστατικά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα κιλά, αλλά με τη συμπεριφορά, πώς είναι ο καθένας, τι ρούχα φοράει, πόσα χρήματα έχει, αν έχει κάνει πλαστικές, είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων, όταν δεν βλάπτουν κανέναν», συνέχισε.

«Όταν εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που καίγονται τα σπίτια τους, ζούμε σε αυτές τις βάρβαρες στιγμές, που δεν έχουν δίπλα τους το κράτος να τους βοηθήσει κι εμείς ασχολούμαστε με το πόσα κιλά είναι ο Άρης, γιατί η Μαρία φοράει αυτή την μπλούζα, γιατί αδυνάτισε… Δεν το λέω μόνο για τα κιλά, το λέω για όλα. Όταν ο άλλος δεν σε βλάπτει, άφησέ τον ήσυχο. Βγήκα εγώ ποτέ έξω σε κανέναν να του αρπάξω το τσιγάρο και να του πω: γιατί καπνίζεις, κάνεις κακό στον εαυτό σου;», διερωτήθηκε.

«Από πότε γινόμαστε όλοι γιατροί, βάζουμε μπροστά μια φράση “με αγάπη το λέω” και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι γύρω μας; Δεν μπορώ να το ζω αυτό γύρω μου. Όλα να κρίνονται. Αφήστε τους ανθρώπους να ζούμε όπως θέλουμε όλοι μας», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.