Ελλάδα

Διανομή βρεφικών ειδών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Διανομή βρεφικών ειδών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια
Διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά έως δύο ετών στις πόλεις τηςς Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ)

Στην Ημαθία τα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος είναι 405 . Τα σημεία διανομής είναι για τον Δήμο Βέροιας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 3 το απόγευμα στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας Σταδίου 51(Παλιά Σφαγεία).

Για το Δήμο Νάουσας, από τις 11 το πρωί, μέχρι την 1 το μεσημέρι στο παρκινγκ πολυχώρου Πολιτισμού Χρ.Λαναράς αίθουσα «Έρια».

Η διανομή στο Δήμο Αλεξάνδρειας θα γίνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στο πρώην κοινωνικό παντοπωλείο Δ. Αλεξάνδρειας δίπλα στη δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ελευθέριου Βενιζέλου 2.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.