Ελλάδα

«Σφίγγει» ο κλοιός για τον δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι

«Σφίγγει» ο κλοιός για τον δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι, στον 19χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Την ίδια ώρα, οι Αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως πριν από τη δολοφονία προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.

Η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην Πλ. Ηρώων στο Μαρούσι έχει κοινά χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη. Όπως τότε, έτσι και τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 19χρονος φαίνεται να είχε επικοινωνία «ευκαιριακής» συνάντησης, που προέκυψε από κάποια ανάγκη της… στιγμής, με τον δολοφόνο του και τους δύο συνεργούς. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής δεν αποκλείουν τα κίνητρα της δολοφονίας του 19χρονου να προέρχονται από προσωπικές διαφορές που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια οικονομικών δοσοληψιών… χαμηλής παραβατικότητας. Αυτή η εκτίμηση προκύπτει από την κοινή συνισταμένη των καταθέσεων των έξι φίλων του και της ανήλικης κοπέλας, που ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του λεκτικού διαπληκτισμού, της συμπλοκής και τελικά της δολοφονίας του άτυχου νεαρού.