Ελλάδα

Ώρες αγωνίας για τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη - Υπεβλήθη σε νεφρεκτομή

Ώρες αγωνίας για τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη - Υπεβλήθη σε νεφρεκτομή
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που τον πυροβόλησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι τα ξημερώματα - Του αφαίρεσαν το ένα του νεφρό

Σε νεφροκτομή υποβάλλεται την τελευταία ώρα ο Αλέξανδρος Σταματιάδης 52χρονος επιχειρηματίας που τον πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην οδό Κηφισού στην Κάτω Κηφισιά, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να του αφαιρεθεί το ένα νεφρό. 

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση από τις 5.30 το πρωί. Αργότερα τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε μόνο μισή ώρα καθώς οι γιατροί εντόπισαν νέα ευρήματα που ανάγκασαν τους γιατρούς να τον εισάγουν εκ νέου στο χειρουργείο. 

Το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα από πυροβόλο όπλο και στο κεφάλι από τα χτυπήματα σιδηρολοστού.

Την ώρα της εισβολής των δραστών στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία, στο σπίτι βρισκόταν και ο γιος του ζευγαριού, καθώς και η οικιακή βοηθός η οποία δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη. 

Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί δύο κάλυκες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες δεν έκλεψαν τίποτα από το σπίτι.