Ελλάδα

Κηφισιά: Τροχαίο με Tesla και δύο τραυματίες

Κηφισιά: Τροχαίο με Tesla και δύο τραυματίες
Πολίτες απεγκλώβισαν τον οδηγό από το Tesla.

Ένας παρκαδόρος έχασε τον έλεγχο αυτοκινήτου Τesla, χτύπησε υπάλληλο και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην απέναντι πλευρά του δρόμου μη μπορώντας να το σταματήσει στην Κηφισιά. Το τροχαίο συνέβη στις 20:15 στην οδό Μιλτιάδους στο κέντρο της Κηφισιάς.

Ο παρκαδόρος στην προσπάθεια του να βγάλει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και να το παραδώσει στον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει μόνιμη θέση, έχασε τον έλεγχο αρχικά εντός του πάρκινγκ ακούμπησε σε κολώνα και έκτοτε το αυτοκίνητο μάρκας Tesla ανέπτυξε ταχύτητα με τον ίδιο να μη μπορεί να φρενάρει.

Αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε συνάδελφο του παρκαδόρο ο οποίος στεκόταν όρθιος και εξυπηρετούσε κόσμο και στη συνέχεια να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα σε τοίχο στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Dnews είναι αποκαλυπτικά. Στο σημείο για αρκετά λεπτά επικρατούσε πανικός. Πολίτες απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο που είχε γίνει σμπαράλια ενώ είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι.

tesla2_72aac.jpeg

Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφος του, τον οποίο παρέσυρε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς για εξετάσεις καθώς ανέφεραν ότι πονούσαν στη μέση και τα πόδια. Ο οδηγός υποστήριξε ότι δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσαν πολίτες ανάμεσα τους και μικρά παιδιά που έκαναν την βόλτα τους.

tesla3_86251.jpeg

{https://www.youtube.com/watch?v=lzpoEjJicwo}