Ελλάδα

Νάρκωσαν τον σκύλο και φώναζαν «θα σας σκοτώσουμε» οι δύο αδίστακτοι ληστές

Νάρκωσαν τον σκύλο και φώναζαν «θα σας σκοτώσουμε» οι δύο αδίστακτοι ληστές
Νέα στοιχεία - σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια ληστεία χθες στην Κηφισία που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του Αλ. Σταματιάδη. Οι δύο κακοποιοί σύμφωνα με πληροφορίες φώναζαν και έβριζαν σε καλά ελληνικά.

Μόλις κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί από τον Αλέξανδρο Σταματιάδη και τη σύζυγό του, τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι και το σώμα και φώναζαν «θα σας σκοτώσουμε. Σκάσε, βούλωσέ το. Μη φωνάζετε, Κάντε ότι λέμε». Στη συνέχεια και όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούν να ακινητοποιήσουν τον 52χρονο, ο ένας από τους δύο ληστές πυροβόλησε τρεις φορές τον άτυχο επιχειρηματία. 

Φαίνεται πως οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι και είχαν εντοπίσει τα τρωτά του σημεία. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι κάμερες του διπλανού σπιτιού, το οποίο ανήκει στον αδερφό του γνωστού επιχειρηματία, δεν κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις. Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι δύο δράστες «νάρκωσαν» το σκύλο της οικογένειας.

Αναπαράσταση-αυτοψία της εισβολής στη μονοκατοικία

Σε μία προσπάθεια να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα και να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία για τους δράστες η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε αναπαράσταση-αυτοψία στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία. Θα προσπαθήσουν να «ακολουθήσουν» την πορεία που έκαναν οι δράστες, μέσα και έξω από την κατοικία, προκειμένου να αναζητήσουν μέσα σε αυτή αποτυπώματα και DNA.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης ο οποίος βρίσκεται στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Στη ΜΕΘ εισήχθη ο 52χρονος μετά από το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε χθες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο άτυχος άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας του

«Μαζί ξυπνήσαμε. Είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο πίσω του. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ήταν πολύ απειλητικοί και επιθετικοί. Έβριζαν και απειλούσαν σε καλά ελληνικά. Ο σύζυγός μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο δράστη να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν», αυτά ήταν τα λόγια της γυναίκας του 52χρονου επιχειρηματία.