Ελλάδα

Μικρή βελτίωση εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία

Μικρή βελτίωση εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία
Σημάδια βελτίωσης καταγράφει η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο σπίτι του στην Κηφισία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το νεότερο ιατρικό δελτίο έχει ως εξής: "Ο ασθενής Σ.Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής".

Να θυμίσουμε ότι μετά το πολύωρο χειρουργείο σύμφωνα με πληροφορίες, στον επιχειρηματία χρειάστηκε να γίνει μετάγγιση περίπου 20 φιαλών αίματος και οι φίλοι του απηύθυναν έκκληση μέσω των social media, διότι ο 52χρονος έχει ομάδα αίματος Ο ρέζους αρνητικό, που είναι εξαιρετικά σπάνια. (Μπορεί να δώσει αίμα σε όλες τις ομάδες, αλλά δέχεται μόνο από την συγκεκριμένη).

Μάλιστα, ένας από τους φίλους του έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί και έχει Ομάδα Αίματος 0-, να πάει στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς (Λ. Μεσογείων 154) να δώσει αίμα στο όνομα Σταματιάδης Αλέξανδρος του Αχιλλέα.

Υπάρχει ανάγκη μόνο για 0- που είναι ιδιαίτερα σπάνιο.
Ο Alexandros είναι παλαιός αγαπημένος φίλος μου και πυροβολήθηκε από κακοποιούς πριν τα ξημερώματα στο σπίτι του. Από το πρωί δίνει με τη βοήθεια των γιατρών αγώνα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η αλληλεγγύη όλων αυτή τη στιγμή μετράει όσο ποτέ.

Το τμήμα αιμοδοσίας λειτουργεί καθημερινά 8:30 – 18:00»