Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη - Εγκληματική ενέργεια δείχνει νέο υπόμνημα

Εξελίξεις στην υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη - Εγκληματική ενέργεια δείχνει νέο υπόμνημα
Ένορκες καταθέσεις παίρνει από πρόσωπα "κλειδιά" ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη - Τι δείχνει το αποτύπωμα του παπουτσιού της, σύμφωνα με συμπληρωματικό υπόμνημα

Κινητικότητα παρατηρείται στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας. Ο εισαγγελέας καλεί τις τελευταίες ημέρες για για ένορκη κατάθεση πρόσωπα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση. Ανάμεσα στους κληθέντες και ο πρώην σύντροφος της αποθανούσης, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογενείας,Κώστας Ζώης, στο ραδιόφωνο "AERAS FM".

Ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη φέρεται να κλήθηκε για ένορκη κατάθεση.Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ευρήματα τα οποία αξιολογούνται πιο λεπτομερώς από την Αστυνομία, τα οποία δεν είχαν προηγουμένως αξιολογηθεί επαρκώς.

Την ίδια ώρα, ένα συμπληρωματικό υπόμνημα έρχεται να ισχυροποιήσει την υπόθεση ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε. Στο συμπληρωματική αυτό υπόμνημά έκτασης 15 σελίδων, ο κος Γκουρμπάτσης αναφέρει ότι η 44χρονη καθόταν κατά την έναρξη, ανάπτυξη, εξέλιξη και αυτοκατάσβεση της φωτιάς στη θέση του συνοδηγού.

Ακόμη, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος ,αναλύοντας το πελματιαίο αποτύπωμα του παπουτσιού που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, εξήγησε ότι τη στιγμή κατά την οποία έγινε το εντύπωμα του παπουτσιού της Ειρήνης μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν τη στιγμή που υπήρχε η εξέλιξη της φωτιάς, και «δείχνει» ότι ήταν ζωντανή όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το Star.gr