Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό
"Δεν μπορούσα να ελέγξω την νταλίκα" φέρεται να είπε ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο σήμερα τα ξημερώματα στην εθνική οδό, στο ύψος του Κηφισού.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος του συλληφθέντος οδηγού νταλίκας, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ποσοστού αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Προσέθεσε μάλιστα ότι ο πελάτης του υποστηρίζει ότι δεν κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το μακελειό στον Κηφισό, όταν ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας 2 αυτοκίνητα.

Τραγικός απολογισμός είναι δύο άντρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας που νοσηλεύεται στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας έχει χάσει δύο πολύ στενούς συγγενείς του σε τροχαία δυστηχήματα, όπως μεταδίδει ο ρ/σ Πρώτο Θέμα 104,6.

Πρώτα έχασε το ένα από τα τρία του αδέλφια και μερικά χρόνια αργότερα, τον γιο του, σε τροχαίο με μηχανή. Ο οδηγός της νταλίκας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, και βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε.