Ελλάδα

Εξαφάνιση θρίλερ στο Λαϊκό νοσοκομείο - Αγνοείται γιατρός βοηθός ογκολόγου που ξεσκέπασε το κύκλωμα αντικαρκινικών

Εξαφάνιση θρίλερ στο Λαϊκό νοσοκομείο - Αγνοείται γιατρός βοηθός ογκολόγου που ξεσκέπασε το κύκλωμα αντικαρκινικών
Μία γιατρός που εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ο δημοσιογράφος σύζυγός της έχουν εξαφανιστεί από τις 9 Μαίου, μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος αντικαρκινικών φαρμάκων που δρούσε στο Λαϊκό.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετά τις αποκαλύψεις της σπείρας που έκλεβε και πουλούσε αντικαρκινικά φάρμακα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Σελίδα, μία γιατρός που εργάζεται στο Λαϊκό νοσοκομείο Αθηνών αναζητείται ως αγνοούμενη από την Αστυνομία, από τις 9 Μαίου.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μία ημέρα μόλις πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου για πλαστές συνταγογραφήσεις στο Λαϊκό νοσοκομείο από γιατρό ογκολόγο που συνεργαζόταν με την αγνοούμενη. Οι πλαστές συνταγογραφήσεις συνδέονται με το παράνομο κύκλωμα κλοπής και μεταπώλησης φαρμάκων κατά του καρκίνου. Η ογκολόγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές και είχε αναφέρει τα ευρήματα στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου, ζητώτας να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα. Την επόμενη ημέρα η βοηθός της ογκολόγου που έκανε την καταγγελία εξαφανίστηκε.