Ελλάδα

Εικόνες ολικής καταστροφής στην αποθήκη στο Περιστέρι - Κάηκε όλο το εμπόρευμα

Εικόνες ολικής καταστροφής στην αποθήκη στο Περιστέρι - Κάηκε όλο το εμπόρευμα
Παρανάλωμα του πυρός έγινε μία αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι σήμερα το πρωί. Μάλιστα, ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στην οδό Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 5:10 και έσπευσαν στο σημείο 30 άνδρες και 12 οχήματα. Η πυρκαγιά, λόγω και των εύφλεκτων υλικών μέσα στο κτίριο, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα προκάλεσε ζημιές και σε διπλανό σπίτι.

fotia844

Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που ο καπνός, ο οποίος «έπνιξε» τα γύρω σπίτια, ανέβηκε αρκετά μέτρα στον ουρανό.

fotia310

Ολική καταστροφή στην αποθήκη -Κανένας τραυματισμός

Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, air conditions, καθώς και τα υλικά συσκευασίας που ήταν μέσα στην αποθήκη παραδόθηκαν στις φλόγες που ξέσπασε στο κτίριο. Σύμφωνα με τον διοικητή στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Αττικής, υποστράτηγο Αχιλλέα Τζουβάρα, κάηκε ολοσχερώς το εμπόρευμα που υπάρχει στο ισόγειο. Παράλληλα ανέφερε πως «αποφεύχθηκε η επέκταση της φωτιάς στο υπόγειο του ίδιου κτιρίου και στο διπλανό που είναι της ίδιας εταιρείας. Ζημιές έχουν υποστεί και δύο δωμάτια στη διπλανή πολυκατοικία, πάνω ψηλά. Οι ζημιές είναι μεγάλες στην αποθήκη ηλεκτρικών ειδών, θα αποτιμηθούν στη συνέχεια».

fotia840

Πρόκειται για την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών του Νίκου Καρώνη.

Ο Νίκος Καρώνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ανέφερε ότι δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει την αποθήκη.

Όπως είπε ο κ. Καρώνης: «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Καρώνης είπε ότι είχε μεταφέρει εμπόρευμα αξίας 2 εκατ. ευρώ στο κτίριο για να κάνει ένα μεγάλο «μπαζάρ» τις επόμενες μέρες.