Ελλάδα

Δέσποινα Μοιραράκη: Έχουμε πουλήσει επανειλημμένως χαλιά σε υπουργεία - Και στο Μέγαρο Μαξίμου

Δέσποινα Μοιραράκη: Έχουμε πουλήσει επανειλημμένως χαλιά σε υπουργεία - Και στο Μέγαρο Μαξίμου Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Τα χαλιά είναι στο υπουργείο, εμείς δεν έχουμε πληρωθεί», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υπόθεση με τα νέα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού, για το ζήτημα τοποθετήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, από την επιχείρηση της οποίας αγοράστηκαν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι έχει πουλήσει πολλές φορές χαλιά στο παρελθόν, όχι μόνο σε υπουργεία, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η επιχείρηση επανειλημμένως έχει πουλήσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου, σε πάρα πολλά υπουργεία. Έχουν αγοραστεί χαλιά στο Εξωτερικών, όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο Ναυτιλίας, στο ΓΕΕΘΑ και άλλους χώρους. Έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα χαλιά που πούλησε στο υπουργείο Τουρισμού- έναντι 17.980 ευρώ- ήδη διακοσμούν τον χώρο, «αλλά εμείς δεν έχουμε πληρωθεί». Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο περσικά χαλιά Nain, από μαλλί και μετάξι, συνολικά 24 τετραγωνικών μέτρων.

«Η κ. Κεφαλογιάννη δεν αγόρασε χαλιά για το σπίτι της. Θέλησε να αξιοποιήσει και να εξωραΐσει διακοσμητικά το γραφείο του υπουργείου Τουρισμού και μαζί με τη μεγάλη ανακαίνιση που έκανε ζήτησε να βάλει και χαλιά», σημείωσε.

«Πήγα εκεί, είδα τον χώρο, έπρεπε να βάλουμε πολύ μεγάλα χαλιά. Επιπλέον πήγα με το φορτηγό μου και δοκιμάσαμε πάνω από 10 διαφορετικές λύσεις. Γιατί το πρόβλημά της ήταν σύνθετο: ήθελε να έχει και οικονομική λύση- και επέμενε σε αυτό- έπρεπε να είναι ετοιμοπαράδοτα και να είναι μεγάλα», συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.