Ελλάδα

Τηλεφώνημα για δύο βόμβες στο Υπουργείο Εσωτερικών

photo: αρχείο dikaiologitika news photo: αρχείο dikaiologitika news
Άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών, νωρίτερα, στις 9.25 π.μ και προειδοποίησε για τοποθέτηση δύο βομβών στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλυτικότερα, έγινε λόγος για δύο βόμβες, όπου η πρώτη θα εκραγεί 10.30 και η δεύτερη 12.00. Αυτή την ώρα το Υπουργείο Εσωτερικών έχει αποκλειστεί και στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένη υπουργική σύσκεψη με θέμα την Μάνδρα. Ωστοσο, το ΥΠΕΣ εξέδωσε ανακόνωση σύμφωνα με την οποία: "Λόγω έκτακτου κωλύματος η διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή: του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννη Καπάκη, των Δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή και συγκεκριμένα στην αίθουσα 227 στο 2ο όροφο στις 12 το μεσημέρι και όχι στο Υπουργείο Εσωτερικών, στις 11:30 π.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.