Ελλάδα

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Eθεάθη στον Πειραιά - ''Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του'' λέει η κοπέλα του

Photo: αρχείο dikaiologitika News Photo: αρχείο dikaiologitika News
Στον Πειραία στην οδό Μενελάου, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες πως εθεάθη ο 23χρονος φαντάρος Σαράντης Κολλιαδέλης.

Ο νεραρός ο οποίος αγνοείεται πάνω από μία εβδομάδα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, ήταν στο κατάστρωμα στις 5:30 το πρωί, μία ώρα πριν αποβιβαστεί από το πλοίο.

Τώρα, σύμφωνα με πολλές ανώνυμες καταγγελίες, ο 23χρονος εθεάθη να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τους κατοίκους η τελευταία φορά που έγινε αντιληπτός ήταν στην διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια, όπου σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία ο φαντάρος κρυβόταν σε σπίτι της περιοχής.

Αρχικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά της Τήνου, καθώς οι Αρχές υπολόγισαν από το τελευταίο στίγμα του κινητού του, το σημείο που βρισκόταν εκείνη την ώρα το «Νήσος Ρόδος».

«Θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό», λέει ο πατέρας του, Κώστας Κολλιαδέλης. «Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές … .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά», λέει η σύντροφός του.

Απομένουν λίγες ώρες για την ολοκλήρωση της εξέτασης των καμερών του γκαράζ. Τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης ίσως δώσουν τη λύση στο μυστήριο.