Ελλάδα

Δεκαπενταύγουστος: Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 15/8

Δεκαπενταύγουστος: Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 15/8
Δεκαπενταύγουστος: Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 15/8

Με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ τις απογευματινές κυρίως ώρες θα σημειώνονται πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη (Δεκαπενταύγουστος):

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στη Μακεδονία πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά με βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα. Ο υδράργυρος από 14 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 18 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.