Ελλάδα

Τραγωδία στο Άργος: Η μητριά του 26χρονου γλίτωσε, γιατί κλειδώθηκε στο μπάνιο

photo: ΑΠΕ - ΜΠΕ photo: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στο Άργος εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου.

Ο 26χρονος δράστης ο οποίος ήταν φοιτητής και είχε βρεθεί από το προηγούμενο βράδυ στην πόλη, εισέβαλε στο διαμέρισμα με την καραμπίνα, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ, ενώ η μητέρα της μικρής κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να την σκοτώσει.

Η μητέρα της μικρής άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ταυτόχρονα οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές. Ο δράστης ανέβηκε στον από πάνω όροφο έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο νεαρός, γιος γιατρού. Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού.

Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν ήταν η μητέρα, η οποία εκλιπαρούσε για βοήθεια, ενώ καλούσε τον νεαρό άνδρα να σταματήσει την παράλογη συμπεριφορά του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. η μικρή διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της πόλης, όμως δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην ζωή.

NETWORK