Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου σε ξενοδοχείο της Κρήτης

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Σε ξενοδοχείο της Σταλίδας στην Κρήτη, 17χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα. 

Στην καταγγελία του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αναφέρει, δε, ότι ένας εκ των τριών ήταν στέλεχος της ξενοδοχειακής μονάδας στην οποία συνέβη το περιστατικό ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση. 

Πιο συγκεκριμένα, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ.Οι τρεις άντρες χτύπησαν ύπουλα και βίαια στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα τον 17χρονο και τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου επειδή ο ανήλικος έκανε φασαρία και θα γινόταν αντιληπτό από πελάτες και εργαζομένους, το τί συνέβαινε.

Το νεαρό αγόρι κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η οικογένεια του ενημερώθηκε άμεσα και με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Άμεσα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία, με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί, ο 17χρονος, επεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει τους τρεις άνδρες ως δράστες της επίθεσης