Ελλάδα

Αποκαλύψθηκε η ταυτότητα του βιαστή τεσσάρων κοριτσιών στα Τρίκαλα

photo: Astymonia.gr photo: Astymonia.gr
Πρόκειται για τον 55χρονο Αλβανό που συνελήφθη στη Ρόδο στις 16 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία του βιασμού τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών. 

Πιο αναλυτικά, ο άντρας είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Γρεβενών ενώ σήμερα με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του. 

Λόγος γίνεται για τον Σούλο Σένκα του Ιμπραήμ και της Φερίντε, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12, που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, που συμπλήρωσαν τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη και που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως τα 18 κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και ασέλγεια με αμοιβή ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη και που συμπλήρωσε τα 10, όχι όμως και τα 15 έτη κατ΄ εξακολούθηση.

viastis2

viastis1

Σημειώνεται πως όποιος άλλος πολίτης γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες για τη δράση του εν λόγω άντρα, καλείται να επικοινωνήσει με τις Αστυνομικές Αρχές Τρικάλων.