Ελλάδα

Πυροσβέστες στην Πάτρα είδαν το χάρο με τα μάτια τους (φωτογραφίες)

Πυροσβέστες στην Πάτρα είδαν το χάρο με τα μάτια τους (φωτογραφίες)
Τροχαίο ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα ελαβε χωρα λίγο μετά της 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν κληθηκαν δύο πυροσβέστες να πάνε σε συμβάν για κοπή δεντρου λόγο της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Δούλευαν ακατάπαυστα για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές το κοπτικό μηχάνημα και ζήτησαν την συνδρομή δεύτερου οχήματος από την υπηρεσία.

Κατά την μεταφορά του δεύτερου οχήματος οι πυροσβέστες που έκαναν εργο στο συμβαν μπήκαν για λίγο στην καμπινα του πυροσβεστικού οχήματος. Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατευθύνθηκε κατά πάνω τους.Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τοπικά με το πυροσβεστικό όχημα.

firemaster1

Οι δύο πυροσβέστες σύμφωνα με το firemastersface news, είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάζοντας προστατευτικούς κώνους στο οδόστρωμα πριν ξεκινήσουν να κάνουν έργου καθώς επισης στο συμβάν ήταν και περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ για την ομαλή κυκλοφορία του δρόμου.

firemaster2

Οι πυροσβέστες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να συνέλθουν από το σόκ που υπέστησαν.