Ελλάδα

Τους 200 πρώτους εθελοντές υποδέχθηκε ο Γερουλάνος

Τάσος Αδρασκέλας Τάσος Αδρασκέλας
Τους 200 πρώτους εθελοντές υποδέχθηκε ο Γερουλάνος
Γνωριμία με τους πρώτους 200 εθελοντές περιελάμβανε, το βράδυ της Τετάρτης, το πρόγραμμα του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του συνδυασμού στο Σύνταγμα, τα οποία θα λειτουργήσουν πλήρως σύντομα.

Πρόκειται για πολίτες που εξέφρασαν μόνοι τους την επιθυμία τους να προσφέρουν εθελοντικά στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Γερουλάνου και προέρχονται απ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες.

Τους εθελοντές τους υποδέχθηκε ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος και αφού τους καλωσόρισε ανέπτυξε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τον Δήμο καθώς και το όραμα του για την πόλη. Ταυτόχρονα, εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση του που πολίτες δείχνουν διάθεση ενεργής συμμετοχής σε μία δύσκολη εποχή. Το μήνυμα που στέλνουν αυτοί οι ενεργοί πολίτες, σύμφωνα με τον Παύλο Γερουλάνο, είναι ελπιδοφόρο για την κοινωνία και ιδιαίτερα τιμητικό για τον ίδιο.

“Αυτή την προσπάθεια δεν την κάνω για τον εαυτό μου. Την κάνω για όλους τους κατοίκους της Αθήνας” τόνισε και συνέχισε λέγοντας “μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα όπως η δική μου στηρίζεται στους ανεξάρτητους πολίτες, όπως είστε εσείς και πολλοί άλλοι που καθημερινά μας εκφράζουν την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια μας”.

Στη συνέχεια στους παρευρισκόμενους συστήθηκαν οι συντονιστές, επίσης εθελοντές, των ομάδων εργασίας που έχει συστήσει η παράταξη. Σε αυτές τις ομάδες θα ενταχθούν άμεσα και οι 200 ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τις επιθυμίες τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με υποβολή ερωτήσεων προς τον Παύλο Γερουλάνο και το ραντεβού ανανεώθηκε για την υποδοχή της επόμενης ομάδας εθελοντών.