Ελλάδα

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται ότι είναι σε διαδικασία απεξάρτησης

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Άλλη Διάσταση" της ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ τα τελευταία χρόνια και μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να μπει σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα κόσμου, το οποίο άλλοι συνειδητοποιούν και άλλοι όχι, ενώ ο αλκοολισμός έχει πολύ σημαντικές συνέπειες στη ζωή ενός ανθρώπου και στους γύρω του. Για όλα αυτά και το πώς έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που το πήρε απόφαση, μίλησε ο έντεχνος τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Χρήστος Θηβαίος προέτρεψε τον Κώστα Αρβανίτη να μιλήσουν για αυτό το θέμα, καθώς θεώρησε πως η δημοσιοποίηση των προβλημάτων αυτών είναι πολύ σημαντική. "Να το πούμε γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί και αξίζει να το κάνει. Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης απ’ το αλκοόλ", ανέφερε συγκεκριμένα.

"Το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους με δύσκολο χθες. Όπως λέει και η γυναίκα μου, κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι πιο βαθύς από το τραύμα του", είπε σχετικά ο Χρήστος Θηβαίος και εξήγησε το πόσο "ύπουλο" είναι το αλκοόλ, καθώς είναι νομιμοποιημένο και διαφέρει σε αυτό από τις ναρκωτικές ουσίες.

"Ένας φίλος μου είχε πει ένα βράδυ "Εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο". Είναι πολύ χειρότερο. Κανείς ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά και τις μπύρες μπροστά στα παιδιά μας και είναι φρίκη αυτό το πράγμα", ανέφερε για τη σύγκριση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.