Ελλάδα

Το γάντι για ένα ακόμα ζωντανό debate «πετάει» ο Παύλος Γερουλάνος

Το γάντι για ένα ακόμα ζωντανό debate «πετάει» ο Παύλος Γερουλάνος
Μια «ωραία συζήτηση» χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος το debate που είχε πριν από λίγες μέρες με τους υπόλοιπους υποψηφίους για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, Νίκο Σοφιανό και Νάσο Ηλιόπουλο.

«Ήταν μια ωραία συζήτηση. Κι όσο περισσότερες τέτοιες συζητήσεις γίνουν τόσο το καλύτερο» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος στο ΘΕΜΑ104,6, αφού όπως σημείωσε τα debates είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο οι δημότες μπορoύν να καταλάβουν τι εκπροσωπεί ο κάθε υποψήφιος.

Για το μέλλον βέβαια ο υποψήφιος Δήμαρχος πρότεινε ένα διαφορετικού τύπου debate και όχι ένα «κλασικό ελληνικό debate των μονολόγων». «Είναι πολύ σημαντικό να εντάξουμε στην πολιτική συζήτηση και ένα debate που μιλάει ο ένας υποψήφιος με τον άλλον, γιατί εκεί πραγματικά φαίνεται η άποψη και οι προτάσεις του καθένα», ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει το γάντι στους υπόλοιπους υποψηφίους: «Νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα τολμήσουν να υιοθετήσουν την πρόταση για ένα ακόμα πιο ζωντανό debate και οι άλλοι συνυποψήφιοι, τόσο καλύτερη συζήτηση θα γίνει».

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις ο κ. Γερουλάνος εμφανίστηκε αισιόδοξος. «Φαίνεται ότι έχουμε μια δυναμική και ότι δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, διότι υπάρχουν ακόμα πολλοί αναποφάσιστοι και γιατί υπάρχει γενικά καλό κλίμα απέναντι στην υποψηφιότητα» σχολίασε. Πάρα τη θετική του στάση ωστόσο, ο υποψήφιος παραδέχτηκε πως ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές στα Eklogikanews.gr